Godmorgon på er!
Igår rann det verkligen tårar ner för mina kinder, usch vad svag jag känner mig. Men anledningarna är att Alfa inte var riktigt 100% sig själv och att det är så otroligt mycket nu i skolan. Så därför tror jag att det är där anledningen sitter (samt i huvudet)! Usch, ryck upp dig nu Linnéa.

Hur jag egentligen mår idag är trötthet, stress och en gnutta osäkerhet. Tycker verkligen inte om när inget går som planerat eller när det uppstår konflikter, pallar verkligen inte trycket och vill sjunka under jorden. Iallafall, satt uppe sent igår och försökte skriva ett manus till vårt projekt. Lyckades hyfsat, men känner mig inte speciellt nöjd över ett! Får hoppas på att mina härliga grupp medlemmar gillar det och även bossen.
Vad det gäller Alfa idag är det vila, känns som om hon behöver det… Min fina tjej!

Men nu ska jag faktiskt bege mig till skolan i detta tråkiga november vädret, med musik i hörlurarna. Åh, just det! Vill föresten tacka de personer som har kommenterat här på bloggen, ni är grymma 🙂

image