Godkväll!

Sitter just nu och slappnar av med en kopp te, vid köksbordet med hästkläder på och tänker samtidigt över hur min dag har varit. Visst är det inte härligt? När jag sitter här och väntar på att mitt te ska svala, med alla djur runtomkring mig känner jag av trötthet i kroppen, suck! Men det har verkligen varit full rulle hela dagen, och jag har verkligen get allt idag. Både på Bevego och hemma i stallet, där min ponny trimmades igenom ordentligt och papper bara har flugit runt omkring mig…

Så nu när tystnaden läger sig och kroppen börjar slappna av, kommer sömnen som ett slag i magen och man orkar egentligen inte uppdatera sig. Spänningar som har suttit runt knä och rygg exploderar, jävla skit. Men det är bara bita ihop och sätta på knäskyddet samt sträcka ut sin rygg i sängen och tänka – det är bara två månader kvar tills massören kommer, STÅ ut med ett tills dess!

I övrigt fall tycker jag att min dag har haft massor utav nya intryck och kunskap, hmm… Tycker också att det är otroligt kul när läsare kommenterar och delar med sig utav sina tankar, så stor tumme upp 🙂 Blir faktiskt otroligt inspirerad av ett, så fortsätt med det!

Jag kommer att fortsätta att skriva tidsinställda för imorgon och ni kommer att få min outfit på bild om det går att ladda upp samt hur det gick med Alfa. Så godnatt bloggen, imorgon skriver jag in , mig här igen och printa ut grymma inlägg till mina läsare.

Goodnight peopol, and se you tomorrow!

image