Godmorgon, godmorgon allihopa! Har sovit extremt dåligt och den största anledningen tror jag är pirret i magen inför besöket på Lillerud. Men stor del på körkortet också. Den minsta delen som gör pirret lite extra är kvällens to do. Men det får ni ta del av senare 😉

Känns otroligt bra endå. Hoppas att magkänslan säger: Ajjemän, här ska du absolut gå det sista året. För jag kan anpassa mig såpass bra att jag kommer trivas och känna mig trygg. Sedan har jag inget problem om det inte är i världsklass. Jag gillar när ställen ser lite äldre ut och har sin charm. Inte som i storstaden där allt ska vara element och fint. Det ska allt vara lite skit under naglarna och hästdoft! 

På tal om något helt annat så har Cruse varit fantastiskt fin dessa dagar. Vilket känns som ett lyft och framgångsrikt med kvalité. Nu har jag lagt om strukturen lite och vi får se hur han utvecklas med musklerna. Han hoppade i alla fall som en Gud och var smidig som en katt med kraftpaketet ifrån en sportbil. Precis så man vill ha honom. 

Jag utvärderar lite senare hur skolbesäket var. Så syns vi senare här! Ha en fortsatt trevlig dag.