Det blev inget stall idag, allt har bara varit tungt och jag känner att det tar ut sin rätt. Nu i efter hand, liksom!
Jag har funderat så j*vla mycket hur jag ska göra saker, om jag ska ta det där moppekortet. Vill jag lägga tid och pengar på det? Eller, hur ska jag få ihop dom poäng som behövs till det gymnasiet jag vill gå på? Allt sånt snurrar runt i mitt huvud och gör mig galen till slut! Det suger så himla mycket energi, att jag nästan skulle behöva sova två dygn på raken för att återhämta mig helt. Det är GALET rent ut sagt!

Så istället väljer jag att stanna hemma här och prata med min mamma, eftersom att jag behöver henne skit mycket just nu. Behöver bara få ur mig all frustration och bara ha någon som lyssnar på mig. Och kommer med förslag hur man ska göra för att lyckas bättre! Det är SKIT VIKTIGT att ha sånna personer omkring en. Annars kan man hamn i fel ställe.

image

Så jag frågar er! Vilket gymnasium ska ni gå, eller ska du/ni ta moppekort? Tycker ni att jag ska lägga tid på att skaffa kortet eller fortsätta med min cykling? Jag behöver hjälp att bestämma mig!