Godmorgon min underbara blogg och läsare, har ni sovit gott denna oktober natt?
Jag har sovit som en stock, och då menar jag verkligen som en stock! Tror att all träning sen igår tog ut sin rätt och slocknade verkligen så fort jag la mitt huvud på kudden.

Anyway red ju Alfa igår på det vanliga träns bettet och hon var mycket lugnare, mjukare i sidorna och blev bara bättre ju längre tid jag red – min fina Alfa! Min moster och pojkvännens mamma ställde fram en stutsserie och jag hoppade lite granna, bara för att känna på Alfa och att de skulle se så att avståndet stämde. Sen fick hon långa tyglar och massor utav klappningar på halsen 🙂

Satt där efter upp på Ossian (en uppstallad tjejs häst) och hoppade med honom. Och gisses säger jag bara, han har en motor så det vete duga. Tog ett tag innan han lät mig komma in i arbetet med honom tillsammans samt att hitta bromsen. När väl allt det satt hoppade han kanonfint och vi gjorde svaga galoppombyten och allt verkligen stämde, i slutet! Finfina Ossian 🙂 erbjöd mig även att rida honom om hon inte hade tid, så vi får la se om han kommer att komma upp mer här på bloggen!

Som sagt idag var det ju upp i verkligheten när klockan ringde 07:00, på med kläder med en gång och gå ut med fina Sixten. I ungefär 20 minuter var jag ute och höll nästan på att dö utav hunger, måste komma på något smartare system och det snart! Frukosten blev flingor och en kopp te sen kolla på tv:n, sedan tandborstning och nu sitter jag i skolan.

image

Så hur har eran morgon varit? Har ni varit morgon pigga eller sagt ”ge mig fem minuter till!”?

Idag kommer det att komma upp två riktigt bra inlägg så kicka in här runt 12 & 15-16 tiden. Ha nu en riktigt bra dag i skolan, vi syns snart igen!