Godmorgon alla solstrålar! 

Idag har jag ett fantastiskt väder utanför mitt fönster och himlen är helt klar ifrån moln. Sommaren om man säger så här avslutar med en bra spurt och ger en mer energi till vintern – grymt är ordet. Gråbo börjar vakna upp efter festan som bundrade på till sent på natten och jag har nygligen sträckt på mig och är pigg samt fräsch i kroppen. 

Idag gäller det att passa tiden och se till att allt kommer med när vi åker iväg med Pikasso upp till Nuntorp och att vi träffar en bra dag där trafiken flyter på bra. Allt hänger på att vi kommer iväg 16:00. 

Idag kommer det även att bli duschen på mig innan vi käkar tacos till frukost – mumma. Älskar tacos och älskar när jag känner mig fräsch. Så idag blir det lyx! 

Nu mina kära läsare måste jag kliva upp och hoppa in i duschen. Vi hörs om en liten stund ❤️