Rubriken sätter ett tungt godmorgon, just den här måndag morgon och den nya veckan 43. Skit, men rubriken är så klockren. Det finns inga ursäkter här i bloggen och jag har inte gjort bra inlägg här sedan i fredags. Så det är fy skäms Linnéa, och en prick i varnings registret i samma smet. Så väckarklockor börjar ringa och jag drar ihop slipsen hårdare runt om mig och rättar till kostymen.
För jag tycker det inte är OK att jag, jag som ska driva den här bloggen tar pauser utan att meddela er läsare. Nä, det var sista gången Linnéa 1.0 gjorde detta. Nu fram över kommer ni att få tidsinställda inlägg när jag är ifrån blogg och internet, punkt!

Men jag vill veta vad har ni gjort i helgen? Har ni varit hos er pappa/mamma eller haft hela de la familia samlad? Berätta för mig!

Jag har iallafall varit hemma hos min pappa och vi har haft det grymt mysigt tillsammans. Skrattat, ätit thai och tagit hand om hästarna samt göttat oss med godis på kvällarna framför TV:n, hur mysigt är inte det från en skala mellan ett och tusen? Men vädret här i gråbo har varit fruktansvärt dåligt, har bara öst ner massa regn och man har frusit varenda dag! Usch, ge mig vinter istället för det här ruskiga, äckliga och kalla höst rusket… Kan säga att Alfa har varit stjärnan den här helgen:

paint

Fredag: red jag ut med min syster och underbaraste Johanna. Finna underbara Johanna, you rock my world! Iallafall, hade Alfa på sitt nya pelam och vi skrittade, travade och galopperade en sträcka där jag jobbade galopp ombyten och hon satte nästan alla helt perfekt. Medan Johanna och Cicci låg längre fram med sina hästar och galopperade på! (Var nära att Johanna flög av och jag med, syrran hade redan störtat ner i backen) så nu får hon bjuda på tårta. Vi skilde oss åt för att rida hem till våra stall och drog sedan hem till pappsen.

Lördag: Fick min underbara stjärna stå och jag gjorde lite nytta i sadelkammaren. Städade i våra hyllor och fick ta ner ett nytt träns till Alfa samt putsa upp all utrustning. Skriva i mängd hö vi har tagit och allt där i mellan!

Söndag: Red jag premiär på mitt vanliga tränsbett, varför? Hon har nämligen fått skav precis vid bett ringen på pelamet, och det sitter på vänster sidan. Så nu blir hon smord varje dag med hellosan och riden på tränsbetet… Övade iallafall med att få henne att slappna av så som vi jobbade med Lotta och det väldigt bra i början men slutade riktigt dåligt…

image

Så det här var min helg! Hur var eran?