Varit en underbar dag och jag har precis landat hemma hos min mamma. Allt den här helgen har varit helt fantastiskt bra med Alfas tränings och den övriga delen hos pappa. Och jag lovar att ni kommer att få reda på vad jag har gjort i helgen vid lunch tid imorgon!ok? Har så mycket att berätta för er så ni kommer att få tillbaka bilder, under flera dagar.

Allt har gott bra med Alfa denna helg och idag fick hon en välförtjänt vilodag efter allt tufft arbete. Istället blev hon ompysslad och få äta god mat 🙂 för imorgon börjar allvaret igen med hennes träning och även min! Så nu ska jag gå och lägga mig med gott humör, och planera om veckan. För det här kommer ni att få veta i veckan:

– Alfas tränings vecka
– Mina egna träningspass
– Min ny spellista
– bokhyllans tips
– Min helg i tre delar

image

Jag hoppas verkligen att all min planering och läxor blir klara i tid så att jag kan lägga tid, på att bli klar med vissa inlägg! Hoppas att ni får en godnatts sömn, för det behöver vi alla. Kramar till er där ute 🙂