Det var faktiskt längesedan jag satt och skrev ett inlägg, just här på ”min” blogg. Och verkligen känner mig taggad inför att starta upp den igen, men samtidigt väldigt nervös osv… Men jag tror att bloggen kommer bli bättre, nu när jag har bestämt vad som ska skrivas och hur den ska se ut! Tror att ni fattar vad jag menar 🙂

Vad som har hänt här på bloggen är att sidhuvudet har fått en snyggare heder som känns mer jag, och mina inlägg kommer att tema läggas varje dag. Känns som om jag kommer att få mer struktur i mina texter och även kunna planera mina inlägg bättre! En sak som kan vara bra att veta är hur mycket jag kommer lägga ner tid här, och jag kommer att försöka skriva 3 inlägg om dagen. Alltså två tidsinställda och ett live, skulle det funka? Ja, kanske att det skulle!?

Så det här inlägget som kommer att publiceras idag är bara kort information om vad som kommer att hända framöver på bloggen och hur ofta den kommer att uppdateras. Så nu drar vi igång bloggen på bästa sätt och startar om på en ny kula, som ska få fart!

image.jpg