Hej! Alltså skit vilka hästar jag har suttit på idag. Verkligen haft ett klick med bägge två, magiskt. Okey, hade tänkt att utvärdera både ridskolapasset och mitt på hemmaplan. Lets goooo 🙂

Dagen innan träningen: Alltså idag hade jag en plan och var enveten som sjutusan på att fullfölja den. Och det gav resultat med att vara allmänt envis och vara konsekvent samtidigt som tålamodet skulle vara ovan på vattenytan!Och idag klickade det faktiskt riktigt bra 🙂 Jobbade som vanligt med att böja ordentligt i hals/nacke och att göra svaga öppnor på långsidorna. Fick igenom henne ordentligt i båda varven och gick över till traven. Jobbade mycket där med att ställa/böja och leka med serpentiner, volter osv. Hon blev som en katt i sidorna och ägnade senare mer tid åt tempoväxlingar! Själva galopparbetet kan vi säga att där fick jag verkligen vara konsekvent. Kan erkänna att hon fick sig en eller två hårda skänklar i sidan – men hon gick väldigt bra fram efter det 🙂 Så jag öste beröm över henne och hon frustade ganska mycket när vi skrittade av i lågform – samtidigt som vi jobbade bak/framdels vändningar!

image36.jpg

Ridskolan: Idag hade jag lite fel om vilken häst jag skulle få – förlåt! Fick idag Sultan, en jätte trevlig häst i box och i all hantering samt väldigt rolig att rida på. Iallafall. idag var det hoppning och gisses vad han sög emot dom. Fick verkligen sätta tillbaka honom många gånger innan han blev lydig 🙂 Roligt och mycket lärorikt att sitta på andra hästar, särskilt en som han. Men jag är väldigt nöjd över honom och mig själv. och svettig blev man , puhh!

Idag gick det SKIT bra, men det kan alltid förändra sig. Det ska man ha i bakhuvudet 🙂 Eftersom att hästarna är precis som vi människor. Vi har både bra och sämre dagar! Så goodnight thr blogg, see ya tomorrow.