Det är den 1 november. 1 hel månad tills det blir första advent och allt slask kommer som gör en galen. Men, det är ju en ny månad där vi kan ta fram vinterkläderna på allvar och måste byta våra däck på bilen (annars lär vi ligga i diket, ups). 

Jag kan ju inget mer en annat ge mig själv en applåd för starten på denna månad. Grattis Linnéa till att ha sovit bort halva dagen och lycka till med att komma upp i tid till praktiken som börjar på tisdag. Jag har helt enkelt börjat den 1 november med att skälla på mig själv och oroligheter att kliva upp 05:15 på tisdag. Typiskt mig själv till nötskal och perfektionistiska fasoner! 

Men hur mår egentligen ni idag? Är vädret strålande eller är vädret långt nere på minus sidan? Varför inte lämna en kommentar här och så kan vi tillsammans snacka om hur dåligt det svenska vädret är!? 

Jag mår helt strålande idag, nu när lite mat har landat i magen och fått göra sitt så är jag kanon – både kropp som i hjärnkontoret. Dock så är jag ju lite små irriterad för klockslaget och att jag inte kommer in på ping Pong där mina uppgifter finns, dumma internet! Vädret är grått och tråkigt (vilket det ofta är nu på hösten) men då är det ju tur att trädens vackra färger fortfarande finns kvar på träden och att man får höra fåglarnas vackra fågelspel på morgonen. En väldigt bra kombo tycker jag ? 

Både Cruse och Alfa ska idag ridas ut. Eftersom de reds i paddocken igår och var hur fina som helst – så blir deras belöning en skrittur på hårdare underlag med mysiga täcken över ryggarna. Alfa blir det en barbacka tur och Cruse får jag se om jag rider barbacka på eller skrittar med sadel på. Målet är att kunna rida honom barbacka efter månadens slut!  

 

Jag verkligen älskar hans bakben och hela hans personlighet. Han är verkligen 1 på miljonen och bjuder varje dag på nya utmaningar. Igår tillexempel var det att hitta en rytm där han själv balanserade över sig på sina bakben och hittade sin egna balans. Det var inte lätt tyckte han, då han är väldigt svag i sin högra sida och inte har sin naturliga balans. Men han var verkligen jätte duktig! 

  

40 minuter av rena glädjen på min största och tappraste stjärna. Hon var pigg, galet pigg vill jag bara uttal och så himla positiv till arbetet. 

Men nu behöver jag åka ner till stallet och rida mina två stjärnor – ha det gött!