Godmorgon folket! Idag är det måndag. Måndagen som betyder time to get back on track 😉 

Jag älskar verkligen det här. Hela lovet har varit en bergbana med hisnande magkänsla. Inte tagit någon sovmorgon förutom lördagen och en mitt i veckan, annars har klockan varit ställd på 8. Vilket har varit så skönt. Gha, blir verkligen lycklig i själen och känner hur 1000% energi rusar igenom kroppen – OMG!!!

Även om jag är trött nu och det är motigt ut till stallet för att morgonfodra och fixa boxen. Så kommer jag vara så taggad för övningskörninggen idag på de enkelriktade gatorna i Vänersborg + att C ska få motioneras ute i naturen. Åhhh, blir sååååå galet taggad när jag vet hur fin C är och hur fin han kommer att bli. Dessa 3 veckor med promenader och lätt inspäning har verkligen gjort 👌. Hittar inte ord!

Det enda ”problemet” är när,vart, hur ungefär. Funderar att jag kanske hinner med honom innan lunchen, annars får det bli efter skolan. Men hade allt varit skönt att ha honom färdig så filmkvällen med Emma kan börja innan kvällsmaten. Vi är taggade för att kolla på japanska serier med anime 😍 SÅ KLART!

Men jag hoppashoppashoppas att er dag kommer bli lika spännande, rolig som min. För det förtjänar man ibland faktiskt, även om man inte tror det. Ta hand om er och ha roligt idag. Va mer som småbarn som leker i sandlådan eller kurragömma. Åh, får mig ett gott skratt redan nu.