Goooood dagens folket!

Big C är trimmad och står nattad i stallet, mumsar på sitt hö och slabbar med kraften – mys. Idag var han helt okej. Lite grann som en tickande bomd, fast endå inte. Svår kombo det där 😉 Jobbade rakrikning och lösgjordhet så att han slappnade av i överlinjen. Tillslut blev han verkligen riktigt fin och det gjorde mig varm i hjärtat.

Övningskörningen gick idag kanon, vilket känns riktigt bra. Har så otroligt roligt med min körlärare och hon är guldvärd. Kommer vara så svårt när körkortet är av checkat, vad ska man vissa för tacksamhet för hjälpen tillbaka? Hmmmmm, blir att klura en stund!

Förresten så har jag jobb på bästa arbetsplatsen: FN Dressage. Jag ska alltså jobba hos henne under 1 månad och C följer med. Känns helt underbart och det är en fantastisk möjlighet. Vi kommer lära oss så mycket och förhoppningsvis kommer bli ett starkare team. Men framtills dess så kommer jag jobba de tillfällen som går och det känns på ren svenska: Skit roligt!!!!