God lunch!

Det jag gillar hos folk och verkligen blir otroligt stolt för är när man som person vågar förändra sig själva eller andra! Att man vågar säga vad man tycker och tänker, men samtidigt kan hålla det till en lagom nivå. Just de personerna tycker jag visar respekt för andra och ett otroligt stort mod.

För det är inte alla människor som tycker att det är helt okej om man säger ”idag ska jag uppgradera mig, för att bli bättre!”. Jag tror att man seriöst får fler kompisar som lämna, och ännu mindre som vill bilda ett kompis band. För VARFÖR skulle inte en person som har fattat sina beslut utifrån sig själv, få lov att göra en förändring?

Om vi nu ska vända blickarna till mig och hur jag som person är, precis just bakom den här skärmen. Kan jag erkänna för er att jag är inte alls så självsäker som mina texter talar eller bilder visar! Jag är faktiskt en normal ungdoms tjej som faktiskt är ganska blyg och avvaktar hellre innan jag gör något nytt.

Men här på min blogg kan jag faktiskt göra en förändring, igenom att inspirera andra och ta emot de härliga kommentarer som ni skriver till mig, och sedan lämna en kommentar på eran blogg som tack!
För jag har faktiskt börjat våga att kliva ur mitt egna skal och skaffa en blogg som min personliga dagbok, och det känns skönt att kunna riva ner en mur sten för sten igenom inläggen plus personer som står mig nära. That is power, poepol!

Men en förändring ska ske ifrån personen själv och inte för att någon har föreslagit det. Utan där ska du göra din personliga uppdatering, precis så vi gör med våra datorer, ipads och iPhones för att de ska bli ännu bättre.

image

Så hur ser en förändring ut för er? Lyssnar ni på eran magkänsla eller förlitar ni er på någon annan?