Hej på er! Vet att det hör är riktigt dålig uppdate, men har inte haft tiden för att blogga på morgonen och informera er. Im sorry, guys! Jag vaknade upp bredvid älsklingen min och var verkligen döds trött, inte bra alls 🙁 men det kommer det att bli ändring på! Åt en macka och drack ett glas mjölk, innan jag möte upp klara på morgonen och begav oss upp till galoppbanan. För att hålla i vildmarksdagen till F-8. Roligt var det, när våran station innehållde dans och vatten skvätt!

Nu står jag och lagar mat tillsammans med min syster och sedan ska vi städa huset. Självklart blir det nästan favorit rätten – köttbullar och potatismos, mumma 🙂 blir stallet efter städning och rida ut snygga ponnyn.

image22.jpg

Gårdagens pass med Alfa gick super dupper bra. Lite nyp varning fortfarande i armen! Alltså skit vad fin hon är just nu, känns som om hon ligger på toppkurvan och verkligen ser positivt på arbetsuppgifterna. Hoppade några språng igår och verkligen hade is i magen. Lät henne få ta den tid det tog för att få dom runda härliga sprången och fokuserade bara på att lägga henne rätt emot hindret. Och hon hoppade som en Gud i slutet. Mycket nöjd och verkligen öste beröm över henne när jag travade av i en mycket trevlig lågform. Så idag ligger fokusen på att rida ut och bara få andas luften.

image

Så vad har ni gjort idag? Har ni några planer, berätta gärna! Hoppas att ni för en fortsatt trevlig dag så syns vi starks, okej? Kram