jag kan berätta att idag rengnar det utanför mitt fönster och blåser svagt. Kan inte annat en sucka åt värdet som var helt strålande igår och idag ett rent utsagt piss väder, suck 🙁

Men,men det finns ju annat roligt man kan göra när det regnar ute som att kolla på film, läsa böcker och massa mer som man föredrar att göra individuellt. Som idag kommer jag att få träffa världens finaste människa och träna med min underbara ponny för Lotta. Sista dagen nu och jag längtar efter nästa gång!

Mer om Lotta träningarna kommer upp ikväll och jag kommer även idag att släppa ett inlägg fullt med tankar och frustrationer. Så ni får hålla lite extra koll 😉

Vaknade iallafall idag klockan 07:30 och åt frukost framför tv där Pokémon visades, sjukt längesedan säger jag bara. Åt upp och gick in på mitt rum igen där jag letade efter en film att kolla på, men hittade jag den? Haha, det var verkligen som att letanreda på en nål i en höstack! Valde då att skriva ett inlägg här och sedan lyssna på musik samtidigt.

image
Väldens finaste, pussa mig och du är ett huvud kortare – typ!

Så vad ska ni göra idag och vad har JUST din söndag att erbjuda?