Godmorgon! Hade verkligen ingen ork att blogga igår, dåligt av mig. Mycket medveten om ett, men ibland blir det bara så. Idag har jag vaknat upp i ett fullt hus. Haft mammas väninnas barn här hemma och it’s feels in my head, you know. Skrev ett riktigt långt inlägg igår som kommer att publiceras idag under dagen. Mer en det får ni inte veta!

Idag har jag bestämt mig för att rida ute på åkern vid stallet och låte Alfa få sträcka ut ordentligt. Få höra henne frusta och känna hur hennes muskler arbeta under mig – fantastiskt! Även jobba mycket tempoväxlingar, börja små samla henne galoppen och sedan sträcka ut. Samma vissa tills hon verkligen lyssnar ordentligt.

Käkat frukost och det är hästkläder som ska på efter tandborstningen. Så vi hörs när jag kommer tillbaka ifrån stallet. Imorgon börjar skolan, suck.

image