Godmorgon, godmorgon på Halloween fredagen allesammans!
Jag är faktiskt hemskt ledsen att ni inte har fått något inlägg förens nu, men kronglar inteternetet så gör det de och blir lika frustrerad varje gång. Men nu har jag iallafall en liten chans, så nu kör vi.

Idag var det kallt ute vid 08:00 när jag rastade Sixten på hans morgon promenad. Härligt med den lite kyligare luften och höstens färger på träden samt när man blir lite lätt ljusröd på näsa och kinderna! Kom hem och åt frukost, te med macka blev det. Drog ur min fläta sedan igår kväll efter duschen och satte på mig nattsärken igen, för att kurra ner mig i det varma täcket.

Det är ju som sagt fredag idag och min väska är packad & klar inför en helg hemma hos pojkvännen. Ska bli så skönt att komma dit och få skratta med hans härliga familj och kunna ta hästarna på morgonen! Sedan leka quis med mina spanska glosor och skratt åt varandra när man försöker gissa rätt, helt perfektion och lärorikt.

Idag ska även två hästar ridas efter träningen igår och själv klart är det Alfa och Pikasso jag snackar om. Har planer att rida lösgörande på gammel mannen och skrita ut Alfa. Kan även berätta att Alfa hoppade kanon bra för Pernilla igår, och vi hoppade en bana på 14 språng. Hon blev bara piggare och piggare ju längre och mer vi hoppade, så jag är skit nöjd över henne.

Men nu känns det som om jag måste runda av det här inlägget, innan det blir alldeles för långt och lång tråkigt att läsa. Så idag önskar jag er en trevlig halloween och så ska jag skriva tidsinställda mer om hur gårdagen var! Men vi syns snart igen!

image