Hej och godmorgon på er. Ledsen för den absolut dåligaste bloggningen ever i historien. Men jag kan berätta kortfattat vad jag har gjort, okej?

Igår: Igår var jag hemma hos Klara och pluggade demokrati, det var grymt skönt att få något gjort! Vi satt där och pluggade en stund innan vi beslutade oss att det var dags för stallet. Myste där en stund med henens häst diva och borstade en annan som hete stinna. ett riktigt litet busfrö var det mensen 🙂 Fick även äran att få sitta på deras fina 23 åring som hennes syrra ägde, och gud vad fin hon var! var så otroligt mjuk och fin i sidorna och verkligen vill jobba på framåt. Me gusta mucoh 🙂 Efter stallet var det dags för mat och senare lägga ner dom sista timmarna på att plugga igen, innan el padre kom för att hämta mig!
Vi kommer hem och börjar packa i ordning för att åka till stallet och ta hand om våra egna hästar. och dom sköte sig helt exemplariskt!

lördag & söndag: Ja, har landat hemma hos pappa och visat det jag var mest nöjd med. Det var en ganska lugn helg med massa inplanerat som att åka till en marknad (bondensdag) hete det och vi kikade runt dä hela dagen. Sen var det bara att åke hem för att ta hand om hästarna. det blev ett intensivt pass på stubbåkern och gud vad härligt det var att känna glädjen i sin häst. Fick henne till att vekligen bli ”super taggad” och det var skänt att känna vinden i ansiktet och att allt satt där det skulle. Hon tog alla mina hjälper och förhållningar. Blev många klappningar och beröm efter åt och även en varm ducsh med linement på rygg/ben. Åkte hem glad och somnade som en stock.

image

fredag: Var ju då vi åkte ner till Ullared och shoppade los. Min otroligt snälla,bästa och underbaraste syster hjälpte mig med alfa innan och det är jag tacksam för 🙂 Vi kommer ner och det första man vill till är ju hästavdelningen, såklart! Kommer ditt ner och kollar först läget, ser om jag tycker att något är värt att lägga pengarna på eller spara det till nästa gång. Hittade en cool reflex kofta/jacka och verkligen älskar den. hittade också en gul tröja och ett svart diamant pannband till Alfa. (Hon är skit snygg i ett). Vi går upp och jag hade på inköpslistan:
– 3 koftor
– jeans
– tröja/line
– skinnjacka
– väska
– träningskläder
– skor
Är verkligen strålande nöjd med min skinnjacka och väskan som checkade in. fick även min mamma att säga ”kors i taket” eftersom att jag köpte ett par jeans! Är verkligen grymt nöjd över alltihop och känner mig glad över skinnjackan. slipper ju låna mammas nu!

Torsdag: Skit alltså verkligen skjut mig känslan efter hoppträningen. Hon var helt fantastik under träningen och så på emot hindrena, att min tränare började skratta 🙂 Det var mågna ryttarmissar där jag la henne fel eler glömde att rida fram distansenerna. och då tog hon över ganska mycket själv och jag fick glatt hänga med och lära mig uta