Hej igen!

Har precis käkat en macka med ett glas mjölk, bredvid stor datorn där inlägget klickas in! Härligt 🙂 Innan jag cyklar ner till stallet ska jag packa väska inför helgen hemma hos pappa, och då kommer det inte att bloggas tyvärr! Eftersom att vi inte har så mycket internet, men jag kan lova er att skriva bra inlägg på datorn under helgen när jag är borta här ifrån. låter det bra?

Idag kommer jag att fortsätta att rida vidare i paddocken med Alfa, känna den där sköna balansen och samspelet samtidigt som jag ska rida ur henne mjölksyran i hennes kropp (efter träningen). Men gud vad jag ser fram emot ett, verkligen få rida igenom och utvecklas tillsammans, härligt! Ska även rida Pikasso idag också, men har ingen aning om vad jag ska göra med honom ännu, löser det när jag cyklar ner och har pratat med min syster.

cropped-ALFA4.jpg

Det kommer att komma ett sista inlägg innan jag drar ner till stallet, och sedan skriver jag massor utav power inlägg och hur det gick med Alfa! Allt kommer att finnas väl uppdaterat redan på måndag, lovar 🙂 Kram & vi syns snart igen.