Jag vill berätta för er hur jag är som ryttare, so lets go!

Jag är en ryttare som inspireras lätt utav andra och är en perfektionist med min egna ponny. Jag tänker alltid ett steg längre innan jag gör något med ponnyn, tänker alltid efter vad den har gjort dagen innan och vad den gör dagen efter passet. Väldigt noga med att följa mitt tränings schema och att ponnyn minst får 1-2 dagars vila, beroende på planering och tränings veckor!

Jag är en ganska cool ryttare som brukar ha is i magen och verkligen älskar det där med hoppning. Gillar sambandet i mellan mig och Alfa. Och hur jag alltid tänker inför olika linjer och roliga övningar. Jag är även en ryttare som har tålamod och försöker om hästen inte gör rätt att berömma den. Den försökte ju iallafall! Är även en sån ryttare som gillar att rida med musik i öronen när jag tränar på hemma plan eller bara ska rida en kortis i skogen.

alfa5