Hej igen!

Då är det la bara att börja. Jag är ju faktiskt 15 år och lyssnar väldigt mycket på min kropp, men nu har jag slarvat något fruktansvärt. Och det är inte okej! Eftersom att våran kropp är det som gör att vi fungerar måste man ta hand om den. Och nu ångrar jag allt som har hänt med den….

Jag har till exempel haft JÄTTE problem med magen. Den har verkligen varit uppblåst som en ballong och har krampat kraftigt nu dom senaste dagarna. Och jag kan verkligen inte slappna av en sekund, varken när jag sover, vilar eller ska någonstans måste jag alltid ha med mig saker som: Ipren och inhalation bara för att förhindra smärta och andnöd som kan uppstå vid ansträngning.

Jag ligger så nära på att svimma av kanten att jag hela tiden får illamående, snurr i huvudet och det blir helt svart framför ögonen. Och det är inget som jag går runt och är glad över, tvärt om – jag hatar det! Att hela tiden tänka på sin andning och hur hjärtat slår är ansträngande. Och man blir orolig så fort man känner av hjärtklappning eller ökad puls.

Vi kommer att kolla upp det och förmodligen hittar vi felet och kan gå en annan väg. Men jag kan säga det är inte kul att känna när man håller på att tappa medvetandet och donar bort.

träning4

Jag hoppas att ni lyssnar ordentligt på eran kropp och ger den precis allt som är rätt för den! Och framför allt att NI är nöjda över just eran egna kropp. Remember, it’s you’re body, nobody els!