Idag vaknade jag till larmsignaler klockan 05:15 med starka armar runt mig som kramade om och sa med sin morgon röst:

Grattis på födelsedagen hjärtat, och en puss på kinden. 

När man inser att man nu är 18, myndig och körkortet är inte långt ifrån hoppar hjärtat några extra slag. Man blir pirrig och smått nervös, fast glädjen håller varmare runt hjärtat och kramar lugnande. Som små impulser som säger att det är okej att vara lycklig, det är okej att vara pirrig inför facebookens alla underbara grattis hälsningar, det är liksom helt okej att vara det. För man fyller bara en gång per år!

Mamma ringde även idag på morgonen och sjöng för mig. Pappa har smsat och syrran skrev via snapchat. Det bara skriker i mig hur mycket jag vill hem och krama om dem. Saknaden blir liksom stor vid speciella tillfällen och jag vill även krama om min släkt som bombardera mig med grattis hälsningar. KÄRLEK & BAMSEKRAMAR TILL ER <3

Pysslade om C extra mycket idag, då han var lite små trött och såg ut att behöva en nypa myspower. Borstade honom noga och såg till att klia i pannluggen som är hans favorit. Gav honom komplimanger som gav effekt. Han älskar den kombon. När han vet att bara han står i centrum så blir han mallig och stolt, fast det är endå lite pinsamt tycker han. Gubben <3 I alla fall så var han extremt lycklig idag när han kom ut i hagen. Han brallade runt och lekte med snöflingorna som blåste mot honom och pufffade även till höt så allt skulle smaka toptop! Man blir verkligen lycklig i själen och ännu mer kommer det bli senare idag, då små sockerbitshinder kommer ställas fram.

Men mer om det lite senare. Nu ska jag fokusera på skolan!