Hej!
Vaknade en timma innan jag skulle träna idag, och blev grymt stressad ut av det. Alfa var ju som tur var ren, så behövde inte stå och borsta henne längre en vanligt.
Utöver framridningen gick träningen grymt bra och vi fick henne att piaffera, hur grymt? Så stolt över att det är jag som äger henne och det är jag som får äran att rida henne.

Så jag har precis kommit in för att äta lunch och mysa med min pojkvän! För att sedan gå ut igen till stallet och följa resten utav träningarna 🙂 så det kommer två tidsinställda senare, som är tema lagda. Hoppas att ni får en trevlig eftermiddag.

image

Så det här har jag lärt mig ifrån dessa två tränings pass! Det är viktigt att låta sin häst hitta sin egna balans och vi som ryttare att ge de den tid som behövs. Och att låta hästen jobba i sin egna takt, medan vi ska vara deras hjälp på fronten!