Min alldeles egna ponny, överraskar mig varje dag med sina egenskaper. Det är helt galet bra!

Skrittade fram henne i 20 minuter där vi jobbade igenom sidorna, för att få mjukhet och mer framåt tänk. Gjorde några tempoväxlingar och fick någon gång knacka till henne ordentligt, för att hon iggade min skänkel och sedan var hon alert – Fina malfa! Travade fram henne och gick sedan upp i galopp där vi jobbade mycket öppna/ sluta innan jag gjorde några galoppombyten för att trigga igång henne. Och gisses, vad hon bytte och gjorde övningarna bra, för att vara första gången med mig iallafall…

I avtravningen var hon super duper fin och fick verkligen jobbat hennes sidor ordentligt igenom kraftig öppna/sluta och sidvärsrörelser. Fick en belöning igenom att hon sökte sig neråt och tuggade nöjt på bettet. Skrittade av henne ordentligt med lösgörande övningar, innan jag släppte mina tyglar efter 60minuter uppe i sadeln och klappade henne på halsen.

Så igår klickade det verkligen och jag tar alltid med mig det positiva i min ridning och allt nytt jag har lärt mig! Så igår var hon värd miljoner, inget att snacka om 🙂

image