Hej! Har varit en period där det har hänt alldeles för mycket. Det har precis varit som att trampa i uppförsbacke och samtidigt ha stormande byar mot sig. Svetten har bara runnit och orken drunknade någonstans på havsbotten. Däremellan har det litegrann varit en kamp att komma tillbaka. Men nu börjar det hända grejer som är positivt laddade!

+ Jag börjar hitta tillbaks till min motivation och fokus. Vilket bara där ger mig världens glädje och energi rus.

+ Under denna tråkiga period började jag experimentera med mig själv. Plötsligt blev en större mängd grönsaker roligare en att mosa potatisen för såsens skull. Jag kände helt enkelt hur mer energi kom ju bättre frukt & grönt jag åt! 

+ Det blev mer uppskattat att släppa kontrollen och istället hänga med kompisarna jag litar på. Som gillar när vi drar igång vårt ljudsystem på rummet eller lägger 3 timmar på film ute i pentryt. 

Självklart har jag fler saker som påverkade mig till det positiva. Men skulle jag nämna fler hade detta blivit till en roman 😉 Det har även hänt en hel del på hästfronten som ska berättas. Dels Big C konster i hagen som lägger in ofrivilliga pauser av bara promenader.

Hela upplägget jag hade för februari får skjutas upp med några veckor. Anledningen är så enkelt som en rejält vrickad/stukad kota högerbak, suuuuuuck! Kotan är alltså Cruses handled och ni kan ju förvänta er hur ont han har. Så det blir 1 veckas promenad och sedan försiktigt börja sätta igång honom uppsätter samt på böjt spår.

Men innan han vrickade sig själv gick faktiskt upplägget riktigt bra. Jag fick rutinmässigt alltid in 3 dagars hoppning som jag kunde kombinera med styrka, kondition och det viktiga lösgörandet. När mitt schema ändrades har jag också kunnat promenerat honom förhand ute 3-4 dagar i veckan och sedan varierat arbetet inne i manegen.

Men nu är det absolut viktigaste att han blir 100% bra ifrån vrickningen innan jag sitter upp! 

Jag känner verkligen att motivationen kommer tillbaka vilket är (som innan) väldigt skönt. Det resulterar också i bra studier och kanon plugg för körkortet som jag är galet taggad för att ta. En milstolpe man verkligen vill nå och den kommer snart svepandes – galet.