Jag ska inte behöva försöka vara en person som jag inte är, eller försöker vara! Jag ska vara mig själv och tro på min egna magkänsla, så är det bara. Men ändå har jag problem, problem som ställer till det för mig oavsett situation. Åh, jag är så grymt TRÖTT på MITT gammal jag! Vill bara knyckla ihop A4 pappret och slänga det i papperskorgen, och börja om på nytt.

Släppa all den negativa energin som flödar runt i mitt blod och hitta en nyckel ut ur till glädjen. Men det är svårt när man inte har det självförtroendet och platsen i andras ögon! Det är verkligen skit jobbigt när någon viskar bakom ryggen på mig eller säger det till andra som sedan kommer framtill mig och undrar ”stämmer det här?”. Det är om ni ursäktar språket, så jävla omoget att gå bakom ryggen och sprida falska rykten! Ursäkta, men det är på lågstadie nivå ur min synvinkel – Sorry.

Jag är också trött på männsikor som inte kan skötta sig och hålla sig till sina egna liv. Utan de hänger och klänger på andra och vill att man ska tycka synd om dem, no way! Stand on you’re owne legs man…

image

Och jag är verkligen trött på ALLT det här! Man får inte vara ifred med sina egna beslut, utan att någon ska lägga sig i och förstöra. De klagar på HUR du som människa är eller en som brinner för sin sport, hur funkar den logiken i huvudet? Jag förstår den iallafall inte! Det är som att lägga näsan i blött och be om att man ska bli fiende… Jag har skin på min näsa och bara för att man drar ner mig en gång kommer jag aldrig att hata er, men jag kommer inte att glömma er heller.

Det här har vuxit upp under dagen, och blev som en explosion i stallet! Men jag säger godnatt till er trots tårar som rinner ner för kinderna och så syns vi imorgon…