Det är det värsta man kan göra och det är att ge upp! Varför ger man sig, när man egentligen ska vässa sina armbågar och komma tillbaka med ännu mer skin på näsan samt bättre självförtroende. Man får lov vissa dagar att bryta ihop och tycka synd om sig själv, men efter det måste man resa sig ifrån botten och börja simma uppåt…

Men jag ge mig aldrig om ett ridpass inte har slutat på bästa sett eller om jag har varit uruselt på ett prov. Ne, jag tänker inte bjuda på den sockerbiten och ger mig tusan på att klara det nästa gång! För det är sån jag är, misslyckas jag kommer inga tårar utan mer ilska av att man inte klarar det.

Men vi människor måste få lov att ha svackor och misslyckas för att lyckas samt bli ännu starkare en vad vi var för någon dag sedan, håller ni med mig? Ligger man för länge på botten är det inte säkert att man kan resa sig upp igen!

image

Så återigen, ge aldrig upp. Vässa dina armbågar för varje misslyckande och träna tills du blir din en vinnare! You start a dream, follow it then 🙂