Min hälsning till er som läser – tack!

Jag vet att det inte har uppdateras, jag har inte lagt en energi på att skapa mina inlägg och det har varit mycket för mig i huvudet. Så jag vill tacka er för att ni endå loggar in här med förhoppningarna om att jag kanske har publicerat ett inlägg. Men jag kan lova och fortsätta jobba för att ge er en trevlig läsning – nu är det bara väldigt mycket.

Jag vill också berätta att jag skriver för er och min statistik inte betyder något i gämnförelse med det ni ger mig. Det är ni som driver mig och jag ger er något tillbaka.

Pikasso flyttar ju upp imorgon och jag har nerverna utanför kroppen på grund missförstånd mellan två stolpar. Och jag är så rädd för att något kommer att hända där upp som t.ex. att han spränger stängslet av kossorna eller att han får en spark och blir skadad. Jag är livrädd och rädd för vad andra ska tycka. Jag kan inte slappna av fören han har kommit till rätta och allt är säkrat. (finns många sadelstölder där uppe). Så jag kommer inte kunna slappna av…

Kanske gör jag en sån konstig sak som att ta med mig sadlarna in i rummet? Jag vågar inte ta chansen direkt att några idioter ska lägga vantarna på ”mina” sadlar. hmm, jag får fundera.