Tisdag den 12 januari vilken början att ha pratat i sömnen och halt sovit under frukosten. Glömt ta mina vitamintabletter och släppt ut världens bästa stjärna i sin hage med broddar på fötterna. Det är ju som sagt tisdag och idag är jag en ”lantbrukare” som läser på om alla olika slag inom det biologiska mångfalden och hur man driver ett företag ekologiskt. Spännande saker som gör det mesta mig ännu mer nyfiken – me like. Kanske i framtiden när jag får välja fler linjer att jag läser både lantbruk och häst. Det hade varit något som verkligen hade inspirerat mig och skulle funkar kanon. 

Måste bara berätta för er att min resa upp till skolan gick kanon bra, och att Cruse visade godtagbara talanger för speciella dansen tango eller en step dans med klackade skor. Ser detta framför mig! 

Och jag måste faktiskt berätta vilken utveckling han har gjort. Nu mera börjar vi få en rutin till hur passet läggs upp och hur vi till väga gör innan dess. Han är verkligen så fin. Flyttar sig som smör i sidorna och vi börjar hitta en mer taktfast trav och galopp som är näst intill i perfekt balans – halsen börjar komma mer ut och jobba riktigt (ni vet när man ser blodådrorna och den fina limpan i halsen). Så utveckligen under bara näst intill två veckor har varit ett jätte hopp! Och jag ser så fram emot när jag kan börja rida mer ”proffsigt” alltså utöva mer kvalité i svårare övningar och ta till vara på ny kunskaper. Jag är ju som en svamp – suger alltid till mig nya tips, övningar, lite hjälpmedel och mer fakta. Så idag kommer jag att försöka vider utveckla träningnsupplägget, pressa honom lite mer och sedan ha  väldigt kul på min kloka häst med sin enorma kapacitet. 

Jag ska även ta tag i mig själv. Innan sängdags idag ska jag träna med Ebba och innan dess fira en som fyller år. 

Så ja det här är mitt godmorgon ifrån en minibuss som färdas igenom landet med gps-enhet inställd till Dingle och tanum ?

  

Kompisen Jocke och Cruse som hade kramkalas innan världens bästa pass!  Bilden ligger även uppe på @linneagustavsson.se ☺️