Efter snacket igår har jag bestämt mig! Jag ska komma in på strömma skolan och jag ska ha tagit mitt moppekort innan sommarlovet, nuff say. Jag ska ha bättre självförtroende och verkligen lita på min ridning och utvecklas mer inom den bilden. (För målet är att kunna utbilda en egen avkomma ifrån Alfa). Jag har massor utav drömmar och mål. Men det absolut största är att hålla ihop med pojkvännen hela vägen ur och skaffa ett jobb med bra förutsättningar!

Innerst inne vet jag att jag kommer att komma in på det gymnasiet, och att vi kommer att betäcka Alfa. Så dom målen är redan avbokade, typ. Men dom andra måste jag jobba på och det erkänner jag till 110%, vill man något måste man våga uppoffra saker. Och därför har jag bestämt att lägga tre månader på att skaffa moppekortet och sedan satsa gärnet igen!

Att hålla ihop med pojkvännen och längre fram kanske driva ett eget företag, är drömmen utöver den egen utbildade unghästen ifrån Alfa. Och det måste jag jobba emot. Och det är jag villig att göra 🙂 so bring it on