godmorgon på er allihopa! Det blev ett väldigt sent inlägg idag 🙂 men men, ibland får man lov till ett!
Har haft planering av dagen i skolan samt även ett matte pass där vi pratade om kronofogden. Vi är inne just nu på ränta och då passade den powerpointen perfa! Nu ligger min fokus på att bli klar med min demokrati, och det känns faktiskt att man går i 9:an. Har hur många uppgifter som ska vara inlämnade på fredag och även repetition i spanska.

Idag är ju det ridskola och jag längtar efter att få sitta på – Bosse! Sån himla söt, snäll, turbo ponny och även en liten köttbulle. Aw Gud vad söt han är. Innan det ska jag verkligen lägga ner 110% på att rida igenom Alfa ordentligt inför morgondagens träning för Helen. Idag ska jag rida precis som för en vecka sedan, verkligen ha TÅLAMOD och ge henne tid! Berättar mer om det ikväll, men jag hoppas på det bästa. Guldponnyn = Alfa!

Nu är det tillbaka till verkligheten, vi hörs!