Hej dagbok! Jag mår inte bra idag. Känslan är som en stor klump i magen och pigga glada jag finns inte. Jag känner mig sårad och inklämd i ett hörn. Ingen flyktväg. Inget försvar. Bara tomt & svart. Tomt. Svart. Tomt. Svart. 

Jag famlar och letar mig fram till vad som är rätt. Allt jag vill är att få ha mitt privata space för mig själv och slippa intrång. Slippa denna förtvivlan av dålig energi som suger alla skratt ur mig. Men hur ska jag göra? Känslorna styr alldeles för mycket och trots hugget kan jag inte. Jag vill rättare sagt inte blunda och sjunka lika lågt. För det känns inte rätt. Det känns inte jag och hur jag brukar lösa saker.

Hur hade du, dagbok, löst det? Om du visste att det fanns så mycket lögner skitsnack och bara spelat för uppmärksamhet. Hur hade du gjort?  För jag känner mig så galet vilsen och utnyttjad på känslor så det är löjligt.

Allt jag vill ha är mitt egna space och snurresprät energi igen!