Hmm, godmorgon tisdag! Hur är läget idag, allt stabilt och ni mår underbart bra?

Min klocka ringde seriöst klockan 06:00 och var när på att strypa den. Men jag hade redan bestämt och planerat att jag skulle ut och ta tag i min löpning igen, har slarvat något så enormt med ett! Joggade iallafall inte långt och kände redan efter halva rundan hur inget stämde i kroppen, och beslöt istället för att pw sista biten hem.
Bättre det en att jag får ännu mer problem med knät och min andning… Ah, är bara lite irriterad, bara lite.

Kommer hem och kopplar på Sixten sitt koppel och går ut på hans morgon promenad innan jag kan käka frukost, framför paddan 🙂 åh, mitt absoluta favorit mål under hela dagen! Och vet ni vad? Jag behövde inte jobba sista dagen idag på Bevego, jobbade klart allt igår och fick ledigt ifrån bossen. Härligt, men saknar redan arbetskamraterna!

Idag är det inget som står speciellt på schemat för Alfa, men antagligen blir det rida ut eller fortsätta med arbetet i paddocken. Har inte riktigt bestämt mig. Vad skulle ni har gjort?

Så nu sitter jag här och har berättat om min morgon, hur har eran sett ut?

image

träning