Godmorgon folktomma Nuntorp – idag kommer pappa med farmor samt farfar som sällskap med tårta och allt. Dem stannar nog till kvällskvisten och kommer kännas lika tomt igen – tur att musiken finns där. 

Som sagt idag är det lördag och farfars födelsedag – grattis bästa farfar! Jag har verkligen längtat längtat efter att de skulle komma hela veckan och nu kommer de äntligen om några timmar. Alltså blir det närmare tårta och massor av kramar! 

Förlåt men jag har verkligen saknat det. 

Idag klev jag upp innan 8 och det kändes som rena sovmorgonen – jösses siken lyx känsla. Iallafall så åkte stall kläderna på och jag ska nu gå ut till stallet för att ge Pikasso hans frukost och byta vattnet i hagen. Även så blir det att packa alla påsar med mat och göra iordning fodret för i kväll. 

För ikväll ska han jobbas i rundcorallen. Eftersom han inte lyssnar till hundra på mina singnaler. Och imorgon blir det en morgon ritt och sedan horsemanship på kvällen. 

Det känns verkligen konstigt att röra sig på skolan när ingen annan är här förutom jag och 2 st till ifrån åk 2. Känns jäkligt folktomt och lite granna som Sahara öknen ? Och på tal om saknad så saknar jag Alfa, Jesper, mamma & Cicci men framför allt mina kompisar som jag har så sjukt kul med! 

Kvällarna där vi spelar biljard till gamal musik som ABBA och vi skrattar så att tårarna rinner (iallafall på mig). Hur vi gemensamt käkar måltider trots att jag ibland blir sen ifrån stallet och vi fortfarande skämtar om saker som hände för veckor. Ni är så sjukt roliga, så sjukt sköna och jag saknar er verkligen! Bästa är nog när högtalare brassar på och vi sjunger för full hals – mm vilka minne!  Jag saknar verkligen mina kompisar! 

Kan det inte bli måndag?