Regnet öste ner men vad gjorde det? Har aldrig haft en sån bra känsla som jag hade igår på Pikasso. Han var hur fin som helst, gjorde det jag vill och var positivt inställd till allt jag bad honom om. Gud vad han skött mig tusen varv runt jorden – inte slutade min kväll sämre för det. 

Vi satt i soffan och hade värdens flabb, alla låg bubbelvikta och torkade tårarna ur ögonen medan vi kollade på tv skärmen samt telefonerna. Inte brydde vi oss om att regnet smattrade utan för och att det hade åskat för en 30 min sedan. Nä, vi hade verkligen gör kul och fasiken vad tårarna rann! 

 

Ni som inte bor på ett internat – gör det. Ni kommer inte att ångra er och det kan jag lova. Här finns familjen nära!

 

Men idag är det verkligheten igen och jag börjar dagen med att springa och ta av Pikasso hans täcke (då regnet bokstavligt talat öste ner igår) och sedan drog jag, Alicia, Ebba och ida till frukosten med matte boken i högsta beredskap.

#kunskapärcoolt

Senare idag ska jag ha redovisningar inom kategorin naturbruk och jag har även de papprena med mig. Duktig Linnéa klapp på axeln. Ska bli spännande att få redovisa och berätta hur allt var för 80 år tillbaka.

Men det jag ser mest fram mot är stallet och vår djurhållning som håller på i 4 timmar. Ah, är verkligen galet kul. Sen direkt där efter blir det ridning på Pikasso och även en tur in till brålanda för att  handla morötter. Pikasso älskar dem och äter mig ur huset 😉

Vad ska ni hitta på idag?