ÖstraHults Alfa

ostrahultsalfaMin ponny är ett 12 årigt sto född 2001 och är en D-ponny som har varit i mina ägor sedan 2009. ÖstraHults Alfa är namnet på min underbara skimmelfärgade ponny på 145,5 cm i manken men vi kallar henne mest för Alfa i dagsläget. Annars kan namn som kängurun, bråkstaken, malfisen, godismonstret och vita Porschen komma upp – men kärt barn har många namn 😉 

Vi har tävlat och håller just nu på att debutera LB-LA i hoppningen och har även debuterat regional LA:1 med goda resultat. Just för tillfället tränar vi mycket med betydligt svårare rörelser och svårighets grader i både hoppning samt dressyr. 

Alfa är även också en sån ponny man bara äger en gång i livet och vi har gått igenom tider där blod, svett och tårar har uppstått. Men också tider där vi har klickat fantastiskt bra och har våra mest fantastiska mys stunder tillsammans på stallgången. Om jag skulle beskriva denna otroliga ponnyn som har lärt mig så mycket och är en fantastisk vän, skulle jag säga:

Storhjärtad, snäll och en bestämd dam!

Ni kommer att få följa henne och vår tid tillsammans igenom tuffa dagar och dagar där vi svävar fram med en wow känsla i kropparna.