Hejsan hoppsan, på er!
Nu är jag hem kommen ifrån stallet och ridskolans lektion, puh vad trött jag är i min kropp. Känns som om luften har pyst ut och musklerna har jobbat stenhårt inom mig, skit alltså! Men det känns grymt skönt i kroppen och tyckte att Mira skötte sig helt strålande på lektionen idag. Hon börjar komma mer runt mig och jag börjar förstå henne bättre, och hur jag ska få henne fram till saker och ting utan våld då!

Jag var ju som sagt i mitt egna stall innan ridskolan, för att rida ut på Alfa. Eftersom hon har gått ganska mycket nu i paddocken och ska imorgon hoppträna för Pernilla, känns det sjyst att låta henne få skrittas ut på långa tyglar 🙂 Det gick iallafall väldigt dåligt och hon var inte ”lugn” i sitt huvud idag, i gämnfört med igår. Idag lyssnade hon inte på mina förhållningar och tryck ifrån skänkeln utan att protestera… Annars var hon lugn för övrigt.

Så nu sitter jag här i soffan och kollar på den nya säsongen av Grey’s Anotym! Och känns bra att ta en ledigt kväll ifrån plugg, så ni får ha en trevlig kväll.

image

En utav mina förebilder! Pirre och Jappuelo, ni rockar 🙂