Det här med rubriker och hur man börjar ett inlägg är något av det svåraste jag vet. Ska man skriva ”tjena” eller ”godmorgon” och kanske ”go kväll” beroende på vilken tid på dygnet man väljer att skicka ut sin post. Aja, Jag har i alla fall svårt med vilken rubrik och hur man börjar sina inlägg – någon mer som känner igen sig? 

I alla fall!

Nu är det helg och vem har inte sovit sisådär 10-12 timmar? Jag är nog faktiskt en utav de som har sovit dessa magiska timmar (fast dock vill jag tillägga att jag har vaknat mer eller mindre 1000 gånger). Men, det var skönt att vakna pigg. Även fast vädret utanför är något att döda. Så är jag pigg och utvilad – perfekt kombo!

Idag har jag en plan (brukar ofta ha det) och jag får se om jag följer den. Har ju nämligen långhelg så jag börjar på tisdag. Men planen är att bli klar idag med mitt naturbruksupsatts om just smittskydd. Jag har även en idee om att gå promenader med Cruse och jobba han med så väl mig i backar. Fast jag går istället för att sitta på #intelat. Min lilla idee med Cruse kommer ju att hållas men skolarbetet vet jag inte riktigt. Man behöver ju ha den där inspirationen till att göra + leta efter bra fakta.

Kunskap kommer att bankas in i hjärnan! 

Något mer jag ska göra är att tvätta och även duscha. Tvätta är faktiskt helt ok, men duschen är något jag inte gillar lika mycket. Men jag behöver en uppfriskande dusch och få rent mina kläder så de kan läggas in i garderoben. Behöver också tvätta lite granna ifrån häst, får se när jag gör det ?

Eftersom vädret utanför inte är något att hurra för kommer jag inte att cykla, vilket jag gärna hade velat. Har ju lite myror i brallan och längtan efter att få börja trampa dessa kilometrar som senare blir mil ihop. Sommarn får gärna komma för detta ända mål.

Men nu ska jag faktiskt börja lite granna att röra på mig.