När man sitter som mig, flera timmar varje dag med bloggen, skolan och även har en hobby som tar tid tror jag nog att många undrar:

Hur hinner du med?

Mitt svar är planering och att man hela tiden har en struktur – en rödtråd som man följer. Kan också förklaras som rutiner om man vill ha det riktigt enkelt. Men jag föredrar ordet struktur, låter fantastiskt och känns så mig.
Men nu till vad som får mig att flyga i taket och faktiskt fortsätter en bit – är ni!
Just nu rockar ni verkligen mina dagar och varje inlägg får fler visningar och statistiken har faktiskt höjds efter att jag åkte uppåt i landet. Så jag måste säga att ni skjuter mig upp till månen och mycket längre där till. Håll ut en liten stund till så kommer återigen hästarna att komma in i bilden och då kommer ni att följa mig och pikasso under 2,5 månad. Är verkligen sjukt taggad och har så mycket inspiration. Det kommer att slå ner som en bomb.
Nu när ni gör mig så sjukt glad, inspirerad och taggad till att leverera ännu mer utav mig till er. Så varför inte starta upp något liknande en ”månadens läsare” skulle ni gilla den idén? Jag har ett förslag till er. Vill ni berätta vem du är till mig? Jag ser ju inte riktigt vem eller vilka ni är och vill verkligen lära känna er som läser bloggen varje dag (själv tycker jag att det är en toppen bra idé). Och detta kommer att dra igång ungefär när jag skriver ut månadens läsare samt blogg!

good-day-9-e1377633996585