Godmorgon, härliga måndag!
Idag har jag vaknat upp på det absolut underbaraste sätt, nämligen ens egna väckarklocka som ringer klockan 06:00 på morgonen och påminner en om att det är en ny skolvecka, suck! Drog seriöst täcket över huvudet och ville bara kura ihop mig igen och somna ifrån alla måsten, vi har just nu i skolan… Men jag vet hur ofräsch jag känner mig, så tog en dusch och åt sedan en frukost vid Nyhetsmorgon.

Rom byggdes ju inte på en dag och det gör inte mina inlägg heller! Vill verkligen få de så bra dom bara kan bli och att läsare ska fastna för den här bloggen, och verkligen vilja sprida vidare till sina kompisar, vänners vänner, kusiner osv. För jag satt uppe till klockan ett igår för att få mina två tema lagda inlägg så sjukt bra som möjligt, och dela mina nya kunskaper kring ryttarens sitta och hästens utrustning!

image

En sak jag måste bli bättre på är att kunna avsluta inlägg på ett bättre sett! Någon som har idéer oc