Godmorgon ifrån ett vackert Skåne! Underbart att vakna upp här, man känner sig uppvilad och taggad på att ta sig an dagen – oavsett väder ska jag tillägga 😉 Tittar man ut igenom fönstret ser man solen som kikar fram, så antagligen blir der ner till playan för att sola lite. 

Idag händer det inget mer en eventuellt stranden, milen som ska göras på cykeln och kanske kommer jag att spring mina 2 kilometer. Det är liksom det som händer om vi bortser från måltider, sovtimmar, och utflykter – så händer det inget mer som är speciellt, och därför blir detta ett ”här är jag”. 

Jag tror att vi ska vara kvar här till imorgon, och sen börjar jag ju skolan. Så vi åker väl hem imorgon runt lunch/ eftermiddag. Eftersom bilen ska packas om på nytt för avfärden på onsdag uppåt i landet. Men nu får det vara nog om detta, så får jag önskar er en fantastiskt dag, så syns vi om några timmar igen. Här på Skånes härliga gator ☺️