-Godkväll-
Idag har det verkligen varit blandade känslor och humörsvängningar ända sedan uppstigning, usch! Fruktansvärt tråkigt och ger min pojkvän, syster och djur en guld stjärna i kanten för att de har stått ut med mig. Annars har dagen inte varit så speciellt uppbokad, utan det har varit mer slap & vila på soffan under flera timmar!
Har haft sånna febervärkar i kroppen och illamående, så min kropp reagerade helt enkelt igenom att somna och vaknade sedan 2 timmar senare. Det var riktigt skönt att få ta den tuppluren, och släppa allt runt om en.

Kommer ner till stallet och har under färdens gång tränat på spanska tillsammans med B, och känner stressen krypa längst med ryggraden. Jag inser helt enkelt att jag inte kommer att hinna med Alfa innan ridskolan, och slänger iväg ett sms till ridläraren ”jag tar med mig Alfa till ridskolan”. Gör iordning henne och tvättar den förbannade svansen som var bajs brun, usch. Aldrig mer att jag äger en vit häst igen, just saying! Tar på henne all utrustning samt min egna och tar med mig cykellampan. Påvägen ner sitter jag och sjunger på ”imse, vimse spindel” och travar på i ett friskt tempo på fria tyglar 🙂

Det 60 minuters långa passet gick hyfsat bra också är jag nöjd utöver hur mina omständigheter, har varit under dagen. Så det kändes otroligt bra när Alfa var lätt i munnen och inte djupdök för att jag var för långsam med förhållningen. Så om vi bortser ifrån att hon dök, var hon verkligen jättefin igenom övningen. Fick mycket beröm ifrån en som stod på läktarn och det värmde djupt, så tusen tack!

Så nu

Så nu när jag har skrivit ett enormt, långt och bara dragit igenom dagen i en kortsammanfattning tycker jag ändå att de här två ynka inläggen som har publicerat, har varit bra! Eller, någon som håller med? Men nu vill jag faktiskt avsluta för idag och istället skriva två tidsinställda nu när jag äntligen har internet. Så godnatt för idag bloggen