Kväll och dagen har gått så fort att jag knappt har hunnit blinka. Fått sova ut och imorgon kan jag kliva upp lite senare, efter mitt nya schema. Magen är stressad inför matte provet och engelska redovisningen, likaså. Just nu spelar jag lite högt och bara försvinner in i data världen. 

Som sagt har min dag gått otroligt fort. Jag har haft mentors tid, kört hästar med vagn och frusit mer eller mindre. Blivit varm, sprungit ut till cruse och sedan gjort stallet – för att sedan springa tillbaka till mitt rum för att byta om, och samma vända tillbaks till stallet.

Cruse om något gjorde min dag idag. Han var mjuk, sådär när man bara tänker sväng höger och dem gör det med en sådan mjukhet och följsamhet. Åh, va varm jag blir i kroppen. Han hade den där lyckan och fick nästan lite för bråttom in i mina övningar. Men har man en överambitiös häst, så har man ett gott skratt igenom hela sitt pass. Gud, gud, gud så fin han var. Imorgon gör vi samma sak och på onsdag blir det en uteritt med pannlampan i högsta hugg 🙂

Nu ska jag sätta mig framför engelskan och göra klart den prestationen. Men vi får höras vid mer imorgon!