Hejsan allihopa! Vilken fantastiskt dag det har varit – trots regn och rusk har det varit en kanon dag. Verkligen något alldeles extra över denna torsdagen, kanske min inställning? 

Iallafall så tog jag en liten sovmorgon idag och åkte sedan för att äta lunch med farmor och farfar. Verkligen ett gör mysigt ställe och kommer en härlig bildbomb nedanför. Det gjorde vi och sedan så kom vi hem – jag la i den sista maskinen tvätt och sydde ihop mitt schabrak som var trasigt. 

Pappa och cicci är nu nere i stallet och fixar så Alfa vilar idag då jag inte har tillräckligt bra fokus. Men kommer ridas ordentligt imorgon. Kände att jag behövde bli klar med all tvätt 😉

Senare ska jag även städa mitt rum och damma! Är behövligt *host. 

Men nu till bildbomben! 

Kolla – hur mysigt ser det inte ut? Har vart här sedan barndoms ålder och älskar stället. Även lekt bockarna brus. Lax pajen med spenat var #todiedfor! Så sjukt god! Fick även en magnet utav farmor och farfar – tack 🙂  Cecilia mat rätt med rostbiff, hembakat bröd och potatissallad. Verkligen sjukt god den med! Även hon fick en köksmagnet ifrån farmor och farfar. Sen kom vi in på att ta en kaffe efter maten och det blev självklart en chokladboll med kaffe, mjölk och socker – mums!   
Allt där är hembakt och verkligen ett toppen mysigt ställe.  

Hm, saknar bara det bruna schabraket och sedan är allt tort och 100% rent – #händigajag  Pappas tomatplanter fick också vara med på kort.  Även trädgården där gräset håller på att växa som ogräs och jordgubbs snatteri av sniglar är en vardag i sig.