Godmorgon Vänersborg!

Jag hade kul igår. Mer åt det hållet där man stundtals ligger och skrattar med tårarna i ögonen för att folket är så jäkla underbara. Och ibland bara för att man skjuter biljardkulan över biljardbordets kant och alla flyger upp i närmaste stol. Jag hade verkligen kul igår och framför allt när jag spelade biljard – gud vad jag skrattade. Ibland blev jag faktiskt lite smått irriterad över att jag inte satte klotet, men vad gör det? Det är ju faktiskt bara ett spel ( som är något alldeles extra )!

Jag har en plan idag. Planen ligger att umgås med mitt härliga gäng, bli bättre med pikasso och även träna idag om cykeln är lagad – annars är jag kaputt. Kan man inte spring, får man cykla. Inte en chans att jag vilar ifrån träning. Förresten så kommer Ebbas kompis hit och ska få rida runt lite lätt på pikasso och sedan får Ebba sitta upp. Imorgon och framåt blir det uteritter med någon annan som sällskap, om vi finner någon. Annars blir det på med säkerheten!

Vad ska ni hitta på idag?

GetAttachment.aspx

Pikasso är en häst med mycket hjärna och gillar att tänja på mitt lillfinger. Han gillar att pressa gränsen och se hur långt mitt tålamod räcker – och det har jag gått om. Men jag vill verkligen ge er min version av honom nu då jag ser honom 24/7 om dygnet och en fantastisk förändring från start. Redan nu ser jag en skillnad och känner den framför allt.

Igår jobbade vi horsemanship. Allt gick ut på att ifrån att ha en häst i hälarna på en till att skritta på långt grimskaft och som utstråla positiv, tillit och en härlig energi. Den Pikasso gillar jag allra bäst! Mina övningar är simpla. Gå fram i rask takt, stanna tvärt och backa bakåt – simpelt och inte komplicerat. Försöker att vara lika tydlig i en hästflock och markera, men ödmjuk. 

Jag hade honom i början i hälarna och fick 2 gånger säga till honom på skarpen. Sen gick han snällt som ett lamm bakom mig. Igenom bara – ryggning, gå fram och stanna fick jag honom varm och mjuk i ögonen. Myste verkligen med honom innan vi gick ut igen i regnet och la ut kvällsmaten + rent dricksvatten.

IMG_4088.JPGJag önskar er all lycka till idag i skolan och hörrni, ta vara på den!