Jag är absolut ingen ungdoms tjej som tycker att smik tillhör vardagen direkt för min del, men vet att många andra har det. Därför har jag lite i tankarna att ha med det här på bloggen! Så ENJOY the moment 🙂

Om man vill göra sig lite extra fräsch till skola eller ett kalas så behövs ju sminket. Det lyfter upp ens kläder och man kan få en ”wow” känsla när man ser en i spegeln. Därför rekommenderar jag Elizabeth Arden mascara som inte ger några klumpar eller gör ögonen irriterade. Utan den är helt allergi fri och ger en jämn yta på ögonfransarna. Så är du känslig för olika produkter ska du verkligen testa den, BIG LIKE!

smink

Jag har ett ganska lagom tjockt hår och det slits ganska mycket eftersom min hobby kräver att man har hjälm på huvudet och smuts jobb. Där rekomenderade min mamma om en hår olija som säljs i salongen vi klipper oss i, den heter ExquisiteOli BIOLAGE och kommer ifrån märket MATRIX! Helt grym produkt som gör mitt hår starkare och lika snyggt som när man har varit hos frisören. Är det något ni verkligen ska ha i era smikväskor så är det den.

Kan säga att dem här produkterna ligger i min väska, hoppas att dom gör det snart i era!