Godkväll!
Skit vilken bra hoppträning det var idag, nyper mig fortfarande lite granna i armen. Hon var så otroligt lydig idag och så fin runt mina hjälper att jag bara kunde konsentrera mig på själva övningarna. Och gisses vad fin hon var när vi hoppade bana! Dock så gjorde jag en stor tabbe och då drog hon iväg lite och blev flack emot nästa. Men silken godhjärtad ponny man har, hoppar i alla lägen trots att jag gör stora missar! Det finns massor utav blod, svett och tårar i den ponnyns utveckling. Massor utav kärlek med!

Så vad hade vi för övningar?
Vi hade i början en evighetsbana i trav. Där arbetade vi framför allt med att få dom runt våra hjälper och att få dom mjuka i sidorna. Efter det var det samma sak fast i galopp med 3 meter i mellan. Jobbade med det i båda varven och sedan blev det till en serie med tre språng! Där skulle hästen vara lydig och lyssna på ryttar. Sen var det dags för att hoppa bana på 11 språng och drog gick super när vi drog upp ett litet.

Efter träningen gjorde jag:
Efter träningen skrittade vi hemåt och stöter på två fjolårs kalvar till älgar! Vi travade Förbi dom och jag sjöng verkligen för full hals, haha, så typiskt mig! Kommer in i stallet och klappar henne en sista gång innan jag åker hem. Kommer hem och tar en välförtjänt dursch och sedan skriver jag det här.