Idag är det lördag och det är idag som vi ska äga världen. Sopa bort skit ifrån våra axlar och sträcka på våra ryggar lite extra. Vi ska applådera & heja för de som kämpar och uppskatta vad andra gör för oss – lika mycket som vi ska uppskattar tillbaka! Man väljer att vara extra stark och avslutar en dålig kompis relation eller tar ett extra träningspass på morgonen, för att känna sig frisk och stark.

Vad har man att förlora egentligen?

För varje rad jag skriver denna lördag morgon känner jag mig stark som en oxe, och har ett förtroende som växer i massor med hjälp utav just inlägges början. För vad har vi egentligen i att förlora på om vi sträcker på oss lite extra?

Kanske skapar det en innre kämparglöd och ett mod, inte vet jag – MEN. Idag ska du göra dig säker med att det är du som äger denna lördagen och ingen annan. Skit i hur vissa människor är emot dig, tänk istället. De är bara avundsjuka och vill dra ner mig.

Tänker jag gå med på det, nej!

Kliv ur den där extra skölden och våga säga om något är fel, våga vara den godartade människan du är inom dig. Våga ta ställning för dina åsikter och värderingar kring saker och ting. Våga att vara dig själv – det är det absolut viktigaste. Nerver forget!

Du är precis lika viktig som alla andra personer som delar rum med dig eller gata. Du har precis samma rättigheter till att få din röst hörd som i de politiska grupperna i TV, likt i skolan du går på. Precis som du ska få lov till att ha ett eget liv och en aktivitet du brinner för.

Ta dig (om ni ursäktar mig) fan på att stå uppför er själva och va stolta över det ni har åstadkommit!

Tro att det är lördag, men ni har en hel värld som är outforska. Skit i tjejerna som liknar pinnar eller killar som tränar för att få den perfekta modellen med kropp som inte är naturlig. Skit att tjejer skriver ”bad things” och leker allmänt tuffa. De är inte så tuffa slm de ser ut…

Så kom igen nu. Nu slungar vi till den här lördagen och framåt så det står härliga till. Vi är inte elaka, vi är inte arga eller nertryckande. VI är omtänksamma, vi bryr oss och vi vissa respekt för våra med människor!