Lovade er att jag skulle göra tillbaka blickar av hur min helg hade varit och det ska ni få idag. Ni kommer att få hela helgen idag under min rast so enjoy!

Lördag: Vaknade upp tidigt och var redan i stallet runt 12 bläcket. Den dagen fick Alfa stå och jag begav mig ut i skogen för att plocka svamp tillsammans med syrran. När vi var ute i skogen letade vi även efter nya ridstigar och kantareller. Vi hittade några ny stigar som kommer testas inom kort. Vi kommer hem vid 15:30 och svampen rensas. Och hela familjen lagar mat tillsammans. Efter det åkte vi upp till ett spår för att fika med (kakor och saft) ungefär i en timma. Sedan var vi påväg ner till stallet för att ta våra hästarna. Sen var det mys och filmkväll!

Söndag: Vaknade upp tidigt där med och kollade lite på tv tillsammans med pappa innan vi väckte upp henne inför frukosten. Käkade och sedan åkte vi till ett köpcenter för att köpa nya skosnören samt telefonfodral till min Samsung. Middagen var klar och vi åt en härlig gryta med kött och potatis. Sedan var det stallet och Alfa skötte sig perfekt. Kommer hem till min mamma och alla djur där hemma. Myser med min pojkvännen och packar väska inför skolan.

image

Så det här var mina dagar i helgen, hur har dina dagar sett ut?